keskiviikko 25. huhtikuuta 2007

Obey your thirst,

sanottiin joskus Sprite mainoksessa (paitsi etten ikinä sammuttaisi janoani sokerisella litkulla, aspartaamista puhumattakaan). Janon tunteen saa onneksi hetkeksi hillitsemään, esim. purukumia pureskelemalla (jos vaikka sattuu rahatonna kävelemään/autoilemaan vesipullo tyhjänä, pitkän matkan päässä kotoa).
Obey your beading (urge)... Kun helmeilyvimma iskee, ei auta mikään. Siinä siirretään siististi syrjään sellaiset turhanpäiväiset asiat kuin nälkä, jano tai unentarve.
Juuri tämä vimma iski, kun olin mittaillut erästä nilkkaa tehdäkseni siihen korun ja palannut myöhään töistä kotiin. Onneksi ei tarvinnut seuraavana päivänä ihan aamuun mennä töihin...

Pyyntö oli; sinistä ja hopeista
Nilkkakoru: Siemenhelmi, kissansilmä 4mm, hopeanvärinen helmi 2mm, hopeoitu lukko, nymo

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis nilkkakoru. Sininen ja hopean väri sopii toistaan täydentävästi yhteen. Mikään niistä ei jää varjoon toisiltaan, loistava värivalinta. Kissan silmät luovat oman tuikkeensa korun viimeistelyssä. Täydellinen kokonaisuus :)

Myy kirjoitti...

Tästä ovat kiinnostuneet myös tyttärenpojat. =)
Piti kaivaa korulippaasta heille omat koristukset. Käytimme luovasti rannekorua nilkkarenkaana.
On pysynyt ainakin vielä ehjänäkin, vaikka pidän yötä päivää näin vapaalla jalalla ollessani...

Anonyymi kirjoitti...

Makee nilkkakoru! Huitulat on kivat, taitaa heilahdella iloisesti kävellessä :)

rapunainen kirjoitti...

Myy: jos rikkuu, teen uuden. Sutaisin sen niin silmät ristissä silloin, ettei mikään ihme, jos joku lanka jäi päättelemättä kunnolla (ajatuksella; kyllä aamulla sitten muistan laittaa paremmin... niin niin, joo joo).
Kiva, että on mieleen! Kaikkien, heh.

Anonyymi kirjoitti...

No tuo miun vaaleenpunanen kaulakoru ei nyt ihan hirveen epäsymmetrinen kummiskaan ollu :) Jotenki on tosi vaikeeta tehä vaikka pari korviksia, ja sitten myydä ne epäsymmetrisinä.. tulee mieleen että mahdollinen asiakas on että jaahas, missäs tämän pari on? :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan sininen! Nilkkakorumallina tosi kiva.

Hauskaa vappua!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää vappua, vappukortin kera:) http://img238.imageshack.us/img238/8917/hyvvappuati4.jpg

Anonyymi kirjoitti...

Moikkaa!

Kiitoksia vierailusta sivuillani, ihan tosissaanhan minä niitä juttuja tietty kirjoittelen ja testaan toki itse käytännössä ja moppinikin on ollu mikrossani ;) Mitäpä sitä ei tekisi muiden takia..

Enpä voi sanoa yllättyneeni kun täältä löytyi helmiä! Hienolta kyllä nilkkakoru näyttää, tyylikäs on kuin mikä :) Itse kerran kokeilin tehdä helmiä.. Katri ja Rauni voi kertoa siitä lisää köhhköhh... ei auennut siitä uutta uraa ei ;)

Hauskaa vapun jatkoa sinne, ja mukavaa kun poikkesit!

Myy kirjoitti...

Tämä nilkkajuttu vaatii nyt kaveria. Ehkä kumminkin jokin kaulassa löysästi pidettävä (etten kuristu), josta roikkuu pidempi osio? Ehditkö harkita sellaista? Tai ehkä ranteeseen samantapainen? Tai molemmat??? Nälkä kasvaa syödessä... Olen viikonlopun töissä, jutellaan?

Myy kirjoitti...

Sinut on haastettu!