maanantai 7. toukokuuta 2007

Sininen

Toiset katselevat maailmaa vaaleanpunaisten lasien läpi, minulla katsanto on lähinnä sininen. Herttaisen vaaleansinisestä arvaamattomaan myrskynsiniseen. Viimeaikoina valitettavasti useinmiten kylmän jäänsininen, jonka kevät toivottavasti sulattaa heleäksi sinivuokon sineksi.

Sininen, mielivärini katsella siitä lähtien, kun eri värejä tajusin olevan. Vaikka se ihme kyllä harvoin näkyy vaatetuksessani, asusteista puhumattakaan (no, en oikeastaan edes omista mitään 'asusteita', kenkiä lukuunottamatta).

Sinisessä elämässä helmet saavat vapaasti vilistellä pitkin vaijeria. Kukaan ole ole toisen stopparina. Jos haluaa järjestystä, täytyy ne itse asetella siististi kiinni toisiinsa.
'Sininen elämä'
Kaulakoru: Sodaliitti 4mm, 6mm, 8mm ja riipus, hopeoitu lukko ja lanka, vaijeri
Korvakoru: Sodaliitti 6mm ja 4mm, hopeoitu lanka ja koukku

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämähän on nätti! Mulla vaan sodaliitit pyörii laatikossa kun en osaa käyttää sinistä. :( Pitää yrittää ottaa itseä niskasta kiinni! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Uh, kuinka ihanan värisiä, minä siis tykkään sinisestä vaan kuinka monta sinistä korua minulta löytyy... zero!!! Kummallista

Anonyymi kirjoitti...

Uulalaa, mikä sinen hetki ja lumous, pidän siitä kovasti <3 Sodaliitti on upea kivi. Pidän myös sinisestä.

Noh, eipä tuo mintun värinen oikeastaan ole minunkaan suosikkeihini kuuluva, niitä on tuossa retaannut vuoden päivät ja silloin tällöin yritän niitä hivuttaa johonkin koruun. Muitten mukana ne menevätkin, Yksittäisenä värinä korussa, mutta jos niistä tekisi pelkästään koko korun, niin se ei olisi nätti, suhteellisen tylsä ja väritön väri.
Pidän kyllä vihreästä väristä, kuten vanhanajan vihreä. Mutta odotapas, kun saan seuraavan koruni kuvattua, niin näet joatin todella vihreää, niin vihreää, että jopa itseänikin hirvitti se vihreys... ;) Ihan näin varoituksena, että tiedät psyykata itsesi sellaiseen kuntoon, että pystyt sitä katsomaan... ;) *hih* Olinpas minä taas sukkela, tai siis vitsi oli huono...

Anonyymi kirjoitti...

Sininen elämä.... kuulostaa tosi kivalta. Ja näyttää vielä kivemmalta!! Koru on kaunis! Tykkään sinisestä, ja sodaliitti on upea kivi eloisuutensa vuoksi! Tämän korun idea on kerrassaan ihana! :)

Mags kirjoitti...

Hieno sodaliitti-koru!! Tykkään paljon tuosta mallista :-)

Anonyymi kirjoitti...

Tämä sininen setti on kaunis! Pidän korun mallista, upea!