torstai 1. helmikuuta 2007

Unia ja mielikuvia

Tämän kertaisen blogin aloittaa "Uni". Kuten nimikin jo kertoo, näin korun unessa. Koru oli kaulassani, kun kävelin erittäin korkeaheinäisellä niityllä. Toteutus oli vaikeampi kuin kuvittelin, sillä ristireikäisiä helmiä ei tunnu löytyvän juuri mistään (ovat kukan keskustana). Jouduin tyytymään (vaikka onhan nuokin oikein koreita) "toiseksi parhaimpaan" vaihtoehtoon. Pitäisiköhän sitä (jo nyt) alkaa haalimaan itsellensä helmityövälineitä?
'Uni' riippuu siimassa. Kukkaosuus on vahvistettu metallilangalla.Sarja "Lahjakoruja ajatuksella" jatkuu. Tarkoituksenani on tehdä jokaiselle mieltäni lämmittävälle ihmiselle koru, joka olisi tulevan kantajansa näköinen. Tässä blogissa näytetyistä 'Huiscaus' on nro4.
Lisää vaijereita... Hyvin ihastunut olen juuri tähän tyyliin. Korusta tulee kuin jämäkämpi versio illuusiosta.
Ja seuraavaksi täytyy varmaan hankkia jostain halpa torso, jotta pystyy näyttämään, miltä koru näyttäisi kaulassa (omassa kaulassa kiikkuvaa korua kun on niin kovin hankala kuvata)...
Ylempänä ensimmäistä kertaa käyttämistäni millefioreista tehty 'Punakukka'. Alempana lasia ja hopeoitua yhdistävä 'Voima'.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis tuo "Uni".