sunnuntai 25. helmikuuta 2007

Mitä ihmettä?!!!

Jaha, vai niin... että näin sitten.
Olen hämmentynyt. Pidän helmeilystä, olen väliin jopa aivan hulluna siihen. Perus pujottelu on mukavinta (ja tietty siemenhelmillä näpertely, joskin aikaavievää), jos sattuu olemaan hyvä idea ja siihen hyvin yhteensopivat helmet.
Mutta taivuttelu... se ei ole käynyt pienessä mielessänikään. Jotenkin olen ajatellut, että kun siihen hommaan lähtee, pitää olla oikeat "pelit ja vehkeet". Sitten pelataan hopealla ja swarovskeilla, makeanvedenhelmillä ja korukivillä. Homma menee astetta ammattilaisemmaksi... pitää miettiä miten oikein kustantaa harrastuksensa ja ennen kuin huomaakaan, on perustanut toiminimen ja tekee koruja ainakin osa-aikaisena työnä. (Tykkään tehdä toisille koruja, kun itse en niitä juurikaan käytä. Bisnesnaista minussa ei kuitenkaan ole yhtään, heh. Ja tällä alalla aloittelijakin vielä.)

Muutama viikko sitten siirsin taas hopeoidun lankakiepin sisältävän pussin helmilaatikosta toiseen. Tieltä pois, kun en sitä tarvitse (en edes muista, miten se on minulle päätynyt. Liekö ostanut sen ihan alussa Helmimeren Riikan "työpajalla" käydessäni, kun en edes vielä tiennyt mitä helmeilyyn oikein tarvitsee).
Tänään tuo lankakieppi oli jostain syystä taas kädessäni ja niin olivat pyöröpihditkin... ja kohta sivuleikkurit.... Pian pitelin näitä käsissäni, hyvin, hyvin hämmentyneenä.

'Mitä ihmettä?!? 1'
'Mitä ihmettä?!? 2'
Onkohan nimi Rapunainen vielä vapaasti rekisteröitävissä... heh heh, vitsi vitsinä. Mutta totta puhuen, haluan oppia tätä hieman lisää.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja on. Taas yksi lisäsyy uskaltautua tarttua pyöröpihteihin...
Tyksii etenkin ykkösestä. ^^ Tarvitseeko ne oikeastaan kierteisiä lenkkejä? Jos se on tarpeeksi paksu, niin eikös avonainenkin pidä? Nuo siemenhelmet kun näyttää niin hienoilta...

rapunainen kirjoitti...

Luulen, että 0,6mm paksusta tehdyt lenkit pitää kyllä... Minusta kierteiset ovat vaan niin kauniita, että haluaisin osata tehdä itsekin. Ei auta kuin ottaa pihdit taas käteen, heh.

Taika von Peppendorff kirjoitti...

Siitä se lähtee ;) Nämä on tosi kivannäköisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Näillä on ehkä maailman paras nimi :D

Anonyymi kirjoitti...

Nämä oli kyllä nättejä. :) Eikun pihdit taas käteen ja kiertämään ja kiertämään ja kiertämään ja kiertämään ..

Mags kirjoitti...

Noinhan se juuri tapahtuu ;-D
Hienot korut sait aikaan, erityisesti sininen setti miellyttää!!

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti lähti käyntiin! Kaunista katseltavaa :)

Myy kirjoitti...

Taitaa tulla taas töistä poisoloja tahi myöhästymisiä... toisaalta saattaa olla että kapitaalin puutteessa alat tehdä tuplavuoroja. =)
Nämä ovat kauniita, sinussahan elää selvästi pieni helmimaakari.

Anonyymi kirjoitti...

Hei.. kiitos kun kävit blogissani.. niin minäkin löysin sinun.. Tämä vihertävä korusetti on muuten aivan ihana!!