lauantai 24. helmikuuta 2007

Beaders block

Juurikin, minä kun en kirjoita, helmeilen vain. Paitsi viime aikoina... Ideoita kyllä olisi, mutta jotenkin ne eivät ota toteutuakseen. Helmet ovat pysyneet lootissaan (niitä on kertynyt jo 4 maksi kokoista, 1 vähän pienempi ja 5 (!!!) pientä metallihelmille ja korunosille.. ja nämä olivat pelkät isommat helmet, siemenhelmet ovat erikseen.. voi apua).

Eilen sitten kaikki taas muuttui. Väsäsin kokonaista settiä niin innolla, että melkein myöhästyin töistä (valmiiksihan se oli saatava, kuva tulee joskus).
Tänään päiväunilta herätessäni pikaisen "aamupalan" jälkeen rynnistin taas olohuoneen lattialle, en ole vieläkään oppinut helmeilemään ryhdikkäästi pöydän ääressä. Tuloksena 'Three seeing cats', heh heh.

Oli pakko samoin tein kuvata. Samoin enempi lähikuva yksittäisestä kisunnassusta. Näyttää luonnossa vielä kis-kissamaisemmalta. Niin silitettävältä.
Kaulakoru tyyliltään rukousnauha, on tehty nylonlankaan. Kisut roikkuvat korupiikeissä. Helminä musta ja tummanharmaa kissansilmä, muut mustat: pyöreä lasi, pyöreä fasetti ja siemenhelmi. Korunosat hopeoitua (eivät onneksi kovasti riitele naaman kultauksien kanssa), sillä pidän enemmän hopean kuin kullan väristä ja tämä setti (rannekoru vielä puuttuu) tulee ehdottomasti omaan käyttöön!

Nyt täytyisi koota helmet ja alkaa valmistautumaan töihin, ei vain millään malttaisi....

2 kommenttia:

Myy kirjoitti...

Näyttävät tässä kuvassa isommilta, kuin luonnossa. Oikein kauniita ovat. Pidin etenkin siitä sinisestä viritelmästä.

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei.... katselin jo hintaa mutta nähtävästi jätit setin itsellesi. Awwww haluan! :(