lauantai 10. maaliskuuta 2007

Työnhakuilmoitus

Tule meille töihin
Työnkuva: Suunnittelua, pujottelua, solmimista, liimaamista, vääntämistä, suoristamista ja kiristämistä. Satunnaisia hermostumisia, useita onnistumisen tunteita.
Työaika: Kaikki muu kuin sovittu nukkumisaika on työaikaa. Työnantajalla on oikeus siirtää/vähentää sovittua nukkumisaikaa.
Palkkaus: Kuukausittain tililtäsi vähennetään summa (ei kiinteä), jonka jälkeen pystyt vielä ostamaan jonkin verran ruokaa ja muita hyödykkeitä. Tulevaisuudessa on mahdollisuus saada jopa isompi vähennys tililtäsi.
H.Elmi -yhtiöt

[Ensimmäinen orjankoruni 'Sopu'. Hopeoitua ketjua, lankaa ja lukko, biconeja ja helmihattuja (juu, ei niitä ihan näin ole tarkoitus käyttää, mutta yrittäkääpäs estää, heh heh)]

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunein näkemäni orjankoru! Ihana :)

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä Tiinan kanssa. Tämä on kaunein näkemäni orjankoru. Kiva!

Mags kirjoitti...

Sopuisasti helmihatut näköjään orjankoruun alistuu ;-D En ole ennen tätä oikein tykännyt orjankoruista, nimikin hirvittää!

Anonyymi kirjoitti...

Orjankorusi on nätti ja sopii hyvin siroon käteesi :)

Anonyymi kirjoitti...

Nätti kuin mikä tuo koru! Ja luova soveltaminen sallitaan aina. :)

rapunainen kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Alunperin piti tehdä ihan erilainen, mutta jotenkin nuo helmihatut hyppäsivät sekoittamaan koko jutun, heh.

Myy kirjoitti...

Minä olen halunnut jo pitkään sellaisen nilkkajutun, sinistä ja tiukuja?? Pitänee alkaa neuvotella hinnasta?? Nilkan voit mitata töissä ja vähän kävelyvaraa. =)
Tuo on hienon näköinen. Voisiko sellaisen yhdistää varvassormukseen??

rapunainen kirjoitti...

Tiukuja? No kyllä me ehditään käydä "materiaalit" läpi. Ilman muuta onnistuu yhdistää varvassormukseen. Eikä edes tarvitse olla sormus, voi tehdä ketjuun niin kuin tuokin on, siinä hyvä kävelyvara ainakin varpaalle, heh.

Anonyymi kirjoitti...

Mmm, on kyllä nätti koru ja kelpaisi minulle koska tahansa.
- Yssi